KENT'S QUIZ
1) At what age do you wish to be married?
answer:i loathe marriage&kids.i dun wanna get tied down.
2) If you were to be stranded on a deserted island, who are the 3 buddies you'd take and why?
answer:nessya,she's good at chores
debbie,we can giggle till we die
algin,he's a great cook and i wont starve
3) Where is the place that you want to go the most?
answer:greece & rome
4) If you can have 1 dream come true, what would it be?
answer:to run events for vogue eternally
5) Do you believe you can survive without money?
answer:DEFINITELY NOOOOOOO:)
6) What are you afraid to lose most?
answer:myglamlife
7) If you win $1 Million, what would you do?
answer:live in a posh apartment
8) If you meet someone that you love, would you confess to him/her?
answer:no i will flirt with them.haha
9) List out 3 good points of the person who tagged you.
answer:daring,mischievous and silent
10) What is your dream GIRL/BOY?
answer:heidiklum,sarahjessciaparker&nicolerichie
11) What kind of person do you hate the most?
answer:wimps,whores,sluts,imps
12) If you are given the chance to go back to the past and make a difference, will you?
answer:I LOVE HOW EVERYTHINGS GOING & THANKFUL OF THAT
13) Unconditional Love, what does it means to you?
answer:toLOVE:)
14) Any wisdom to share with your readers?
answer:nah
15) If there's ever a war(or things that are similar) happening in your place, are you going to move to a safer place or fight?
answer:move to a safer place,i'm not a patriot
16) If you have the chance, which part of your character you would like to change?
answer:to be able to mingle easily
17) Who is the person that you can share all your problems with?
answer:buddies&siblings
18) What's your weakest point?
answer:slow and procrastinate
19) Think of the person who tagged you to do this quiz. What song do you relate him or her?
answer:crush crush crush-paramore
20) What is the one thing you regret most?
answer:nothing much actually
21)Name people who you want them to do this question.
answer:shenna&debbie