Saturday, November 1, 2008, 1:48 PM
RULE #1 People who have been tagged must write their answers on their blogs and replace any question that they dislike with a new question formulated by themselves.

RULE #2 Tag 5 people to do this quiz and those who are tagged cannot refuse. These people must state who they were tagged by and cannot tag the person whom they were tagged by continue this game by sending it to other people.

1. Do you have secrets?
answer:I LOVE GOSSIPS:)

2. Would you fall in love with a girl older than you?
answer:Nope

3. Do you enjoy going to sch?
answer: school is enjoyable

4. What would you do with a billion dollars?
answer: get an apartment & bensherman's bag

5. Will you fall in love with your best friend?
answer:N-E-V-E-R

6. Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?
answer: being loved is 63256725276 times better

7. If the person you secretly like is already attached, what would you do?
answer: snatchsnatchsnatch

8. Is there anything that has made you extremely happy?
answer:the halloween sweets i got

9. What makes you angry?
answer: 10yearD & XX

10. How would you see yourself in 10 years time?
answer: lifestyle of the rich and famous

11. Who is currently the most important people to you?
answer: (:friends&family:)

12. What is the most important thing in life?
answer: FF

13. Would you rather be single and rich or married but poor?
answer: anything that makes me happy:)

14. What is your favourite colour?
answer: black

15. Would you give all in a relationship?
answer: most likely !

16. If you fall in love with two people simultaneously, and both of them do the same, who would you pick?
answer: i swear i wont fall in love with 2 people at the same time

17. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing the someone has done?
answer: forgive yes forget no

18. What do you want to tell the someone you like?
answer: " i heard SEX & the city is a good movie "

19. List three adjectives of simqide?
answer: skinny,short,stupid

20. 5 people I have tagged and gary tagged me: AMANDA,AMANDASUMMERS,CHARMAINE,NADIAH,SHAN.PENG